.

.

New
HOTWAVE Hordozható Összecsukható Wc,Frissítse A Wc-Ülőkét,Kemping,Wc, Porta Autó Wc.Utazási Bili a Kemping,Túrázás,Strand,Hajó.

HOTWAVE Hordozható Összecsukható Wc,Frissítse A Wc-Ülőkét,Kemping,Wc, Porta Autó Wc.Utazási Bili a Kemping,Túrázás,Strand,Hajó.

HUF 4853.25

Összeg
Készleten

【KORSZERŰSÍTÉSE, HORDOZHATÓ WC-k】①Our wc ülőke kényelmesebb rendelkezik, ugyanazt érzi, mint a wc-otthon.Áramvonalas, wc ülőke több, ergonomikus. ②The front design egy konvex groove, lehet kényelmesebb a nők,a wc-ben, több, egészségügyi,hogy ne spillso. ③Better anyagok erősebb, ütközés-ellenálló, nyomásnak ellenálló,mosható, szagtalan. ④With tároló táska, hordozható, nem veszi fel a helyet. 【MULTI-FUNKCIONÁLIS】lehet használni, mint egy budi, vészhelyzet, egy forgalmi dugó, egy kukába, egy hányós vödör, egy lábtartóval, vagy egy kerti szék. 【SZABADTÉRI SZÜKSÉGLETEK】Hordozható wc-k most egy szabadtéri szükség.Ők nem aggódnak találni egy wc, különösen a forgalmi dugókat, a távolsági utazások, kempingezés, túrázás, horgászat, csónakázás, strandok stb.Könnyű cipelni, meg lehet megoldani, vészhelyzetben bármikor, bárhol. 【EGYSZERŰ HASZNÁLAT】A közgyűlés az eljárás egyszerű, a használati utasítások, valamint a videót az utasításokat.Kompatibilis bármilyen 6-8 literes zsák a könnyebb tisztítás. 【A FILOZÓFIA, ILLETVE SZOLGÁLTATÁS】reméljük, hogy dolgozzon több terméket is a jobb élményt a jobb életet.Egy kis különbség hozhat váratlan érzéseket, ha van valami elégedetlenség, kapcsolatba léphet velünk, hogy 24 órán belül kell megoldani.Ez a hordozható, illetve nem veszi fel a helyet.Nagyon kényelmes szállítására bármikor, bárhol.a kényelem, a wc-nőtt a szélesség a hátsó fele a wc ülőkét, így nem érzi magát kényelmetlenül, mert a keskeny stressz területen, különösen a nagy ember.tiszta, higiénikus, bővítettük a szerkezet az első fele a wc-pad, hozzátéve, egy domború groove, hogy menjek a wc-re több egészséges, kényelmes, használata mosható ABS anyag, lehet mosni vízzel bármikor, úgy, hogy több egészséges.Három fő tervezési fogalmak hotwave hordozható wc : .Ez a hordozható, illetve nem veszi fel a helyet.Nagyon kényelmes szállítására bármikor, bárhol.a kényelem, a wc-nőtt a szélesség a hátsó fele a wc ülőkét, így nem érzi magát kényelmetlenül, mert a keskeny stressz területen, különösen a nagy ember.tiszta, higiénikus, bővítettük a szerkezet az első fele a wc-pad, hozzátéve, egy domború groove, hogy menjek a wc-re több egészséges, kényelmes, használata mosható ABS anyag, lehet mosni vízzel bármikor, úgy, hogy több egészséges.

Bejelentett tulajdonságok

Új

A legjobb javaslatok