.

.

New
Holikme 2 Csomag Ajtó Tervezet Dugóval Időjárás Sztriptíz,Ajtó Söpörni,Állítható Alatt Ajtón Tervezet Blokkoló,Szigetelő, Alkalmas Belső/Külső Ajtók, 34 Hosszúság (Fekete)

Holikme 2 Csomag Ajtó Tervezet Dugóval Időjárás Sztriptíz,Ajtó Söpörni,Állítható Alatt Ajtón Tervezet Blokkoló,Szigetelő,

HUF 4212.00

Összeg
Készleten

???? 【Több funkciót】Szélálló, porálló, Vízálló, Energia-megtakarítás, Hangszigetelt.Hozzon létre egy kényelmesebb élő környezet. ????【Különböző Felhasználási】Alkalmas beltéri, mind kültéri ajtók, garázs, fürdőszoba, windows, stb. ????【Horog-es loop rögzítés】 : Horog-es loop rögzítés használják az ajtón, hogy megakadályozzák a kettős védelmet mozog a nyitás az ajtó. ???? 【Menteni Pénzt, Energiát】:megakadályozza a hő, illetve hideg elől télen-nyáron.Csökkenti az elektromos költség. *1. Légkondicionáló vidám tartani, a szoba hideg, vagy meleg *2. Mindig poros a felszínre. *3. Túl erős fény vezet, hogy a rossz alvás minősége.Ez az oka, hogy kell ezeket alatt, ajtó tömítés .Ezzel az ajtó tömítés, búcsút mondhat, hogy ezeket a helyzeteket.Telepítése után az ajtót, nagyon szűk, hogy melegedjen, de hideg levegőt a szobába , zárd ki a szag, kizárni a fény,hogy hozzon létre egy kényelmes környezetben.

Bejelentett tulajdonságok

Új

A legjobb javaslatok