.

.

New
8 Db HSS H8 Beletenni Fúró Készlet, Marószerszám Fúró Vágó Szerszám Készlet Hengeres Tengely, 3/4/5/6/7/8/9/10 mm,Hajítsd Gép Fúró a Furat Megmunkálás

8 Db HSS H8 Beletenni Fúró Készlet, Marószerszám Fúró Vágó Szerszám Készlet Hengeres Tengely, 3/4/5/6/7/8/9/10

HUF 2995.65

Összeg
Készleten

★★★★★Ez Fúró Készlet Készült a nagy sebességű acél, magas keménységű. ★★★★★A gép fúró éles a legmodernebb, magas vágási képesség, nagy pontosságú, hosszú élet. ★★★★★Alkalmazható, dörzsölés, hogy a penész feldolgozás, valamint a kézműves feldolgozás. ★★★★★Körben használják a furat megmunkálás, telepített fúró gép, marógép, stb. ★★★★★Feldolgozott felület vas -, acél -, műanyag -, fa -, réz, alumínium, egyéb fém anyagok.Leírás : Gépek fúró használt álmom, munkadarabok, hogy már a fúrási lyuk, főleg, hogy javítsa a pontosság a lyuk, illetve csökkenti a felületi érdesség.Sok pengék, gép fúró vágások, eltávolítja a vékony rétegben a fémet, a lyuk felülete, hogy feldolgozták .Feldolgozását követően egy fúró, megmunkálás furat méret, forma, lehet pontos.Specifikáció : Anyag : Nagy Sebességű Acél Szár Átmérő : 3/4/5/6/7/8/9/10mm Mennyiség : 8 Súly : 192g(kb.) Csomagolás Tartalmazza : 1 Készlet(8db) x Gép fúrók terén Megjegyzés : a Monitorokat nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Bejelentett tulajdonságok

Anyag:
A Nagy Sebességű Acél
Szár átmérő:
3/4/5/6/7/8/9/10mm
Mennyiség:
8
Tömeg:
192g(kb.)
Csomagolás Tartalmazza:
1 Készlet(8db) x Gép fúrók terén :
Megjegyzés:
Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy. Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. :
Új

A legjobb javaslatok